HIP Sint-Jan
Volg ons op Facebook

Oostmeers 27
8000 Brugge
T: 050/47.18.50
F: 050/47.18.51

Het Bestuur

zr. Sabine Desoete, Afgevaardigd Bestuurder

Beheerder 

Zr. Sabine Desoete is naast internaatsbeheerder ook afgevaardigd bestuurder van de VZW. Haar functie omvat de eindverantwoordelijkheid voor internaat en peda. Zij leidt de verschillende teams, heeft volgens noodzaak individuele gesprekken en houdt ervan het psychosociaal welzijn en de groei van personeel en studenten te stimuleren.

Bestuurder

Zr. Rita Van Brugghe is bestuurslid en verantwoordelijke boekhouding. 

Opvoeders

We proberen een goed team te vormen. Wat we van de meisjes verwachten, proberen we ook zelf onder elkaar waar te maken. Het team van opvoedsters staat de afgevaardigd bestuurder bij in de dagelijkse zorg voor de meisjes van internaat en peda. Iedereen werkt mee met eigen talenten aan het geheel.

Hilde Descheemacker heeft een sterk organisatorisch talent waarmee ze heel de internaats- en pedawerking stevig steunt, onderbouwt en opvolgt. Tijdens het schooljaar 2020-21 is zij 5/10 beheerder ad interim.

Carol Icket is zelf moeder van twee tieners. Ze kan zich dan ook bijzonder goed inleven in de leefwereld van jongeren vanuit haar ervaring als ouder. Als een moeder staat ze klaar bij een lach of een traan! Tijdens het schooljaar 2020-2021 is zij 3/10de beheerder ad interim.

Veerle Ide kan goed een persoonlijke band met de meisjes opbouwen. Ze heeft zelf twee jonge kinderen. Het werk bij de jongste meisjes spreekt haar het sterkst aan. 

Hanne Blomme heeft een brede ervaring. Ze organiseert graag en staat klaar om te helpen. We merken dat meisjes met een meer directe stijl goed bij haar terechtkunnen.

 

 

Foto's

(klik op de foto's om ze te vergroten)

Volg ons op Facebook

Oostmeers 27
8000 Brugge
T: 050/47.18.50
F: 050/47.18.51