HIP Sint-Jan
Volg ons op Facebook

Oostmeers 27
8000 Brugge
T: 050/47.18.50
F: 050/47.18.51

Het Bestuur

Afgevaardigd bestuurder, zr. Sabine

VZW HIP Sint-Jan

Zr. Sabine Desoete is afgevaardigd bestuurder en internaatsbeheerder. 

Bestuurder-beheerder

Zr. Rita Van Brugghe is bestuurslid, verantwoordelijke boekhouding, internaatsbeheerder ad interim.

Internaatsbeheerders ad interim

We proberen een goed team te vormen. Wat we van de meisjes verwachten, proberen we ook zelf onder elkaar waar te maken. Het team van opvoedsters staat de afgevaardigd bestuurder bij in de dagelijkse zorg voor de meisjes van internaat en peda. Iedereen werkt mee met eigen talenten aan het geheel.

Hilde Descheemacker 5/10 ad interim beheerder, heeft een sterk organisatorisch talent waarmee ze heel de internaats- en pedawerking stevig steunt, onderbouwt en opvolgt. 

Carol Icket i4/10 ad interim beheerder, aanvangsbegeleider en zelf moeder van twee tieners. Ze kan zich dan ook bijzonder goed inleven in de leefwereld van jongeren vanuit haar ervaring als ouder. Als een moeder staat ze klaar bij een lach of een traan! 

Opvoedsters

Veerle Ide kan goed een persoonlijke band met de meisjes opbouwen. Ze heeft zelf twee jonge kinderen. Het werk bij de jongste meisjes spreekt haar het sterkst aan. 

Hanne Blomme heeft een brede ervaring. Ze organiseert graag en staat klaar om te helpen. We merken dat meisjes met een meer directe stijl goed bij haar terechtkunnen.

Stefanie Dewulf hecht belang aan het welbevinden van de meisjes. Ze probeert oog te hebben voor hun leefwereld, scherpt met haar enthousiasme sociale skills aan, zet talenten in de verf.... #groeien doen we samen. 

Sarah Knockaert is jongste opvoedster en dat heeft als voordeel dat ze heel goed op de hoogte is van de laatste nieuwtjes. Ze vindt daardoor snel aansluiting bij de meisjes. Een persoonlijke band opbouwen met de meisjes is voor haar een must.

 

 

Foto's

(klik op de foto's om ze te vergroten)

Volg ons op Facebook

Oostmeers 27
8000 Brugge
T: 050/47.18.50
F: 050/47.18.51